super przebój, ziarno kakaowca zalane 70 voltami, leżakuje tak już od grudnia, już pachnie czekoladą, za rok dekantacja i do butelki ;)

To będzie
Komentarze (19)
napisał  

#18 Wpraszam się!

maj 07, 2023 11:34

,

#15 Ale pozostawisz te 70%, czy rozmaisz?

maj 07, 2023 09:29

#14 Za rok ??? To po co smakuś narobił ?!

maj 07, 2023 01:20

Sew, 43

#3 pierwszy raz robię z kakaowca, chcę wyciągnąć jak najwięcej aromatu, dopiero teraz się przełamało i coraz intensywniej pachnie czekoladą. Jeżeli wyjdzie dobrze to następną spróbuję zrobić na wyprażonych ziarnach ;) 

maj 07, 2023 00:20

#2 Czy to będzie dodatek do kawy ?

maj 07, 2023 00:13

#1 Za rok ? ,..

maj 07, 2023 00:10