#12 Obserwuję co się tam dzieje i to jest kurwa dramat jak późno władze lokalne, a w konsekwencji państwowe zareagowały! Lokalne wodociągi od lat nie wydają warunków na przyłącza kanalizacji deszczowej (ciekawe czemu?). Nie trzeba być omnibusem, żeby przewidzieć, że długotrwałe intensywne opady, dzikie koryta rzek, woda spływająca z wyżej położonych terenów czeskich sprawi że wystąpią lokalne podtopienia i rozlewiska. A Ci z góry klepią pierdololo, że Zbiornik Nyski dużo pomieści, ale i tak na wszeli wypadek będą spuszczać 2,5x wiecej jak 3 dni temu 😡 Chuj, że za Nysą woda rozleje się i zaleje masę wiosek. Państwo z dykty ...
Tomek, 48
#10 Współczuje bardzo. Trzymajcie się ludzie :)
blond pułapka, 44
#8 Nie wszyscy mają wesoło.... Mam.kontakt z niektórymi z tego forum i już mają wodę w domu....
Andrzej, 44
#6 Mam znajomych Legnica, Nysa i wiem na bieżąco co się dzieje. Jest coraz gorzej.😒
Agnes, 46
#4 U mnie na razie się uspokoiło z deszczem,ale wystarczy,że będzie lalo tak jak po 7 rano dziś ,to studzienki nie mają szans nadążyć
Bum, 36
#3 Iga odcięta od internetu. Pamiętajcie o niej. Jest jak na wyspie, dookoła woda. Miałem z nią kontakt, teraz już nie.
Pascal, 47
#2 No, macie tam lekki Sajgon. Wspolczuje i 3majcie sie tam.
Kharmel , 50
#1 O mamo
Korba, 54
Tematy
- Wszystkie
- BDSM forum
- Erotyczna sztuka dla każdego
- Fetysz seksualny
- Filmy erotyczne
- Humor, demotywatory i śmieszne obrazki
- LGBT forum
- Masturbacja bez tajemnic