Dziś gołąbki:) 7, 5 kilograma farszu i 2 główki kapusty i oczywiście sos pomidorowy:) 3,5 godziny roboty, ale warto:) jeszce jakie 1,5 godziny nim będą gotowe. Trzeba się uzbroić w cierpliwość. A mięsko mieszane. Karkowka, łopatka i jagnięcina:) będzie aromatycznie:(

Chuj tam z żurem:)
Komentarze (17)
napisał  

#16 O chuj, mam taką samą deske z tego co widzę po jej kawałku na zdjęciu 🤪

paź 18, 2023 20:47

#13 Pychota, ale mi się gołąbki przejadły

paź 18, 2023 18:47

Korba, 53

#7 Być moze z dwóch dużych główek kapusty tyle to trwa. Ja z jednej główki i nie cały kilkogram mięsa,  robię golabki ekspresowo. Dodajesz ryz do mięsa?

paź 18, 2023 17:26

#4 Mnie można dobrymi gołąbkami przekupić ;)

paź 18, 2023 16:38

Smok, 43

#3 Nakarmię sąsiadów i znajomych. A jak coś zostanie to zawekuję na 2, może 3 razy

paź 18, 2023 16:18

#2 O to się nie ma co martwic:)

paź 18, 2023 16:17