W pracy ducha :) Czy mieliście doświadczenia takie właśnie… parnanormalne..astralne?
blond pułapka, 44
#53 Furia… usunelas się?
blond pułapka, 44
#72 U mnie w pracy był Duch puszczy ale już na emeryturze albo w zaswiatach 🤣
T..., 47
#71 Za godzinę będą "dzwonić", a tu jeszcze o duchach ;)
Vincoeur 5+, 48
#68 Jezu… mam nadzieje ze teraz obok mnie Jej babcia nie będzie żarła 😂🫢
blond pułapka, 44
#67 Posikalam się ze śmiechu :) dzięki babci Mancini 😂
blond pułapka, 44
#59 Jedyny, niewyjaśniony dla mnie czas z „duchem” miałam, kiedy żarła moja babcia i przez rok nie spałam w swoim pokoju, jako nastolatka, bo cały czas czułam obecność kogoś obok mnie w łóżku
#55 Praca jest nauką cnót😎
Karol , 53
#54 W pracy z kolei widziałam w lustrze jak przesuwa się przedmiot, który faktycznie się przesunął po blacie. Ale tez znalazło się na to wytłumaczenie 😬
#53 Ja miałam kilka razy. Kilka razy widziałam ducha, który do mnie mówił i dwa razy słyszałam jak mówił do mnie wprost do ucha. Za każdym razem byłam sparaliżowana tak, ze nie mogłam wypowiedzieć słowa, ani się ruszyć. Dopiero potem, dowiedziałam się, ze to jeden z elementów fazy REM, tzw. Paraliż senny.
#52 Kiedyś gdy przywiazywalam się do ludzi czynilam ich swą rodziną albo juz ja stanowili czy przyjaciółmi byli zdarzało mi się ze kiedyś odchodzili czułam wciąż ich obecność. Dziś się nie przywiązuję a Dziady czyli obrządek obcowania z duchami w nocy z 31.10 na 1.11 zostawiam literaturze.. Takiej staropolskiej bardziej...
#51 Nie miałem nigdy takich doświadczeń, ale bardzo ciekawe jest to co napisałaś. Widziałem jak napisałaś, że nie podchodzi to pod prawą fizyki. Jakbyś chciała mi o tym opowiedzieć to może udałby się nam to wspólnie wytłumaczyć ;)
Maciek, 31
#50 Jak pracuje na cmentarzu to ma prawo widzieć niejednego ;-)
irenaeus, 54
#49 Owszem, mialam, mam i pewnie będę miała. Kobietom od strony mej mamy to się zdarza, czasem się mówi wiedzmy lub medium lub uj wie co. Czasem udaje że nie widzę, a czasem się nie da.
Kharmel , 50
#25 Moja babcia opowiadała mi takie historie jak byłam mała…później bałam się spać 😂
Mięta 🌿💚, 44
#17 Za dużo żelek dla konia, macie omany.
NoChodzTu , 37
Tematy
- Wszystkie
- BDSM forum
- Erotyczna sztuka dla każdego
- Fetysz seksualny
- Filmy erotyczne
- Humor, demotywatory i śmieszne obrazki
- LGBT forum
- Masturbacja bez tajemnic
- Miłość i zakochanie
- Pierwszy raz