Poszukuje kogoś, kto robił i mu wyszło… chodzi o polędwice w słupku. Trochę wyższym, niż ta na zdjęciu. Będę wdzięczna za poradę.

Pytanko
Komentarze (68)
napisał  
Tematy: LGBT forum

#56 Wczoraj nabylam 4 kg lapek kurzych  z ekologicznego chowu.  Dzisiaj będę przez 6 godzin gotować rosół w celu pozyskania naturalnego kolagenu .   Spozywanie codziennej porcji-  100 ml  naturalnego kalogenu ,w formie galaretki , z myślą o skórze, włosach,         kręgosłupie , przynosi  efekty.

lis 24, 2023 15:13

#49 a Karpatke umiesz ??

lis 24, 2023 13:56

#42 Miałam sąsiadów ( wegetarianie)  z ktorymi utrzymywalam troche blizsze stosunki towarzyskie i  wzajemnie zapraszaliśmy się,  do naszych domów,  na kolacje . Pani domu po ASP  kierunek malarstwo. Podaje  wykształcenie  rzeczonej, aby wziąć pod uwagę jej  nieprzecietny  umysl. Otóż, po przyjsciu do owej rodziny, pani  szybująca emocjami  w kosmosie,           zawsze spóźniona, zaczynała przygotowywać kolacje. W trakcie przygotowań,  rozmowy przykladowo   o  zapalonym  świetłe  w nocy, w ich domku w górach, dla kosmitów.   Wracając do  tematu kolacji. Zwykle  przygotowanie prostej potrawy trwało 2 godziny,  nieomal tyle samo ozdabianie potrawy I  nakrycie do stołu.  No ... właśnie tak spotkanie  wygladalo.. Takie mam skojarzenie z przygotowaniem jedzenia,  wprawdzie   nie związane z tematem posta,  ale chciałam się podzielić

lis 24, 2023 13:08

#40 No dobra. A robił ktoś pasztet z pora i sera briie? Bez żadnych dodatków typu kasza

lis 24, 2023 12:58

#28 Hmmm, oho oho, czuje seks w powietrzu.

lis 24, 2023 12:47

#11 Ogólnie jak zapakujesz mięcho tą metodą na "cukierek" w folię i zostawisz na parę godzin w lodówce to mięso się uformuje, musisz tylko mocno je ścisnąć tą folią. 

lis 24, 2023 11:45

#9 Głodna jestem!

lis 24, 2023 11:43

,

#6 Tak jak Vengorz pisze, jest też myk polegający na wykorzystaniu sous vide, pakujesz w folię jak cukierek szczelnie okręcasz gotujesz w temp 45stopni a potem wrzucasz na krrótko na wysoki ogień. 

lis 24, 2023 11:41

#4 Tak jak z kobietą... trzeba odpowiednio ją ścisnąć... ale tak nie za mocno bo soków nie puści, no i takie w sam raz związanie okladu boczku też pomaga... Nie ma za co

lis 24, 2023 11:31

,

#2 Kraaadzieeej .... sprawa jest

lis 24, 2023 11:26

#1 HELP!

lis 24, 2023 11:23