Pyrlu, nawet talerz rodem z Pyrlu. Dociągana 35min w piekarniku przy 90 stopniach, i wiecie co? Wbrew opinii naczelnej kucharkofeminy soczyste jak uj. Pociśniesz widelcem i soczki wychodzo... xD

Klasyka rodem z
Komentarze (52)
napisał  

#47 Za dużo kartofli  se włożyłeś. Nie pasuje focia do Tw komentarzy xd

mar 20, 2024 09:44

#28 Niestety Kwiatuszku. To nie te post. Cytując klasyka „nie ogarniasz” albo co najgorsze znów manipulujesz. Ten post to odpowiedź na inny i cała nasza dyskusje 😂  A nosem znów rośnie. Jednego dnia trzy takie wpady. Fiu fiu

mar 20, 2024 04:53

#20 Malizna

wrz 08, 2023 20:45

#17 Zryj trawę - znikną wszelkie dylematy 🤣

wrz 08, 2023 19:21

Sigma, 46

#11 Jak  kiedyś zrobię, to Ci pokaże, jak powinien wyglądać w środku i z wierzchu. Albo sobie wpisz w necie, to Ci samo wyskoczy 😂😂😂😂 Płaski, mocno przypieczony z  zewnątrz, lekko rumiany w środku. Od razu widać ze to Ty robiłeś i od razu wiadomo, kiedy robisz zdjęcia innych, tyle ze kucharzy 🤪

wrz 08, 2023 17:21

#9 Zabójca wołowiny. On nawet chujowo wyglada

wrz 08, 2023 17:18

#8 😂😂😂😂😂😂

wrz 08, 2023 17:14

#4 Popraw się...kolezanka musiała dzie sałatę jeść z Zabki

wrz 08, 2023 16:30

1q3, 54