Hej! Czy słyszeliście o fetyszu kupy? Na pewno większości się gdzieś obiło o uszy. Zostało wyśmiane lub byliście w szoku. Tak zwana "ekstrementofilia" "koprofilia" "scat" Ja sam mając 13-14 lat poznałem to poprzez pewien popularny wtedy filmik krążący w internecie "2girls1cup" ;) Zafascynowało mnie to już wtedy! i zacząłem sam powoli to odkrywać. Dzisiaj mija prawie 20 lat, jak podniecam się tym zagadnieniem. Jestem ciekaw Waszych opinii o tym, a chętnie poznam kobietę, która może też skrycie ma podobnie, jak ja? Śmiało można do mnie napisać prywatnie, chętnie opowiem ze szczegółami co i jak lubię i co praktykuję, choć mój profil już trochę pokazuje ;> Zapraszam śmiało do dyskusji w komentarzach

Fetysz KUPY czyli temat z zakresu bdsm - WC toaleta bez oporów
Komentarze (14)
napisał  

#3 Czemu mam wrażenie, że kolejny "stały" zjeb z tego portalu, ma ochotę zabłysnąć czymś kontrowersyjnym...stworzyć fikcyjny profil i zabłysnąć? Znam kilku fetyszystów i żaden by się tak nie obnosił.

paź 01, 2024 11:15

#1 Ja na bank mam fetysz KUPY. Każdego dnia, chwila gdy mogę się zamknąć w 2 metrach kwadratowych i oddać się sraniu sprawia mi przyjemność. Na mieście gadają, że większość facetów tak ma. 

paź 01, 2024 11:09