Niniejszym, powodowany ciężkimi oskarżeniami (nie tylko LM) ogłaszam wszem i wobec że poprzedni topik usunąłem bezreflejsyjnie, nie znając jako oczywisty perweniusz wyszukanych zasad savuarviwru tychże salonów. Jeśli kogoś urazilem... Trudno, musicie z tym zyc🤣 Od tąd nic już usuwać zobowiązuje się uroczyście.
Krzysiek, 44
#51 Tak się kończy wstawianie topików 🤭 Teraz dwa dziennie musisz wstawiać przez tydzień 😉 I to po 150 komentów min 🤪
Vincoeur 5+, 48
#44 😂
Herezja, 48
#31 Kurwa...jakie rozkminy kim jest LM😂🤣
Boski_Wiatr, 45
#29 Oj Krzysiu Krzysiu… odmaszeruj do szafeczki z muchomorkiem i zacznij przygodę z posiadaniem „jaj” od przedszkola
#24 Ktoś mi zdradzi kim jest LM? Przed chwila na innym topiku nasz Krzys mi napisał, ze za moment poświęci mi nowy temat. Po momencie napisał nowy temat, wpisując w treści tajemniczego/tajemniczą LM. No śle to podobno nie ja. Kto to może być? Ktoś wie? Czekam zatem na obiecany, nowy temat. Aaaaa… ten LM jakie ciężkie oskarżenia przecie Krzysiulowki pisał? Ktoś cos widział?
#11 Spowiedź i pokuta w jednym poście?😉
Boski_Wiatr, 45
#7 Bardzo mi momentami mojego ukochanego Zalusia przypominasz. Zwłaszcza z pisaniem o rzeczach, których nie ma 😂
Tematy
- Wszystkie
- BDSM forum
- Erotyczna sztuka dla każdego
- Fetysz seksualny
- Filmy erotyczne
- Humor, demotywatory i śmieszne obrazki
- LGBT forum
- Masturbacja bez tajemnic
- Miłość i zakochanie
- Pierwszy raz
- Pytania do admina